2012. október 21., vasárnap

Nevem Bond...



Tegnap éjszaka a Sas fivérek akcióhős oldalukról mutatkozhattak be. Történt ugyanis, hogy a Duxyval meghitt Honfoglalózással töltött este után elégedetten kómáztak, majd feleszméltek arra, hogy valaki kétségbeesetten kiabál az ablakuk alatt. Kidugták fejüket és Duxyt vették észre, amint egy vizes törülközővel a fején ácsorog az utcán és szívhezszólóan bebocsátásért könyörög. Kiderült, hogy zuhanyozás közben kizárta magát átmeneti otthonából, mert a szoba elfoglalásakor sajnos átsiklott a zár legfontosabb sajátossága fölött. Mivel gyakorlatilag idegenek élnek együtt a házban, a szobák zárhatóak. Ahhoz hogy ne záródjon be az ajtó amíg főz, vagy éppen zuhanyozik a tulaj, és ne kelljen kulccsal a nyakban vécére járni, elég ha a körlet elhagyása előtt ügyesen benyomnak egy pöcköt. Duxy ezt nem tudta, ennek következtében hipphopp hontalanná lett. Szerencsére nem egyszál törülközőben indult neki a késő esti tisztálkodásnak, így kabát nélkül ugyan, de legalább felöltözve, sőt törülköző stólában szerenádozhatott a fiúk ablaka alatt. És mindezt természetesen zuhogó esőben! A hős férfiak nyomban megszervezték a mentőakciót. Összeraktak egy kezdetleges betörőkészletet abból a pár szerszámból, amit a londoni számkivetésbe magukkal vittek. Sajnos kiderült, hogy Duxy mielőtt átrongyolt ninózni hozzájuk, még gondosan beküldött egy hajtűt a zárba és ezzel gyakorlatilag eltömítette. De sebaj, mert a krimiken és James Bondon nevelkedett Ricsi előkapott egy plasztikkártyát, a nagyoktól ellesett módon bedugta az ajtórésbe és pár perces fárasztás után kinyitásos győzelmet arattak. Duxy pedig boldogan visszafoglalta azt a pár négyzetmétert, ami egy ilyen esős éjszakán  a mennyországot jelentheti.
A tegnapi sikeres mentés után, ma újabb győzelmet aratott a trió. Öt hét vágyakozással a hátuk mögött, Ricsi ma végre elkészítette első saját finanszírozású húsételüket. A teljes Heinz felhozatal bepróbálása után a tegnap leárazottan vásárolt marha végre beváltotta várakozásaikat.



 Zöldséges ragu formájában és tésztával halózták be rekordidő alatt és végre mindhárman eljutottak a vasárnapi ebéd utáni nirvána oly nagyon hiányolt állapotába.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése